8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLazăr, întrebat dacă o deleagă pe Kovesi pe o funcție: Este foarte posibil să ne gândim la o activitate care să fie bună

Lazăr, întrebat dacă o deleagă pe Kovesi pe o funcție: Este foarte posibil să ne gândim la o activitate care să fie bună

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat miercuri, întrebat dacă o deleagă pe Laura Codruţa Kovesi pe o altă funcţie, că „este foarte posibil să ne gândim la o activitate care să fie bună şi care să aducă un plus Ministerului Public”, informează Agerpres.

Prezent miercuri la sediul CSM, Lazăr a fost întrebat de jurnalişti dacă ia în calcul să o delege pe Kovesi pe o altă funcţie.

„Procurorii care îşi încheie activitatea la DNA, de regulă, îşi continuă activitatea în cadrul Ministerului Public, folosindu-şi experienţa pe care au dobândit-o la DNA. Este foarte posibil să ne gândim la o activitate care să fie bună şi care să aducă un plus Ministerului Public din experienţa câştigată la DNA. Urmează să vedem în perioada următoare”, a spus Lazăr.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis miercuri că Laura Codruţa Kovesi îşi va continua activitatea în calitate de procuror la DIICOT Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS