16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirculaţie întreruptă sau restricţionată pe mai multe sectoare de drum

Circulaţie întreruptă sau restricţionată pe mai multe sectoare de drum

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi acumulări de apă pe carosabil, situaţia traficului se prezintă astfel:

Tronsoane de drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă: 3
– judeţul Covasna: DN11B Târgu Secuiesc – Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa;
– judeţul Suceava: DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava;
– judeţul Vrancea: DN 2L, în localitatea Soveja.

Tronsoane de drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată: 2
– judeţul Bacău: DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova (se circulă pe jumătate de cale);
– judeţul Neamţ: DN15B Poiana Largului – Târgu Neamţ, în zona localităţii Petru Vodă (se circulă pe jumătate de cale).

Pe tronsonul kilometric 64 – 61 al DNCB, între localităţile ilfovene Chitila şi Chiajna (pe sensul către Chiajna), se execută în această perioadă lucrări de reparaţii la partea carosabilă. Din acest motiv, traficul rutier pe acest sens se desfăşoară îngreunat, pe o singură bandă. Se estimează că lucrările se vor încheia la data de 20 august 2018.

Pe DN1 (E81) Sebeş – Alba Iulia, în zona localităţii Lancrăm, judeţul Alba, se execută în această perioadă anumite lucrări asupra carosabilului. Din acest motiv, traficul greu este deviat prin localitatea Vinţu de Jos, pe DJ 107C, iar traficul uşor, pe un drum tehnologic, paralel cu drumul naţional.

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă însă doar garniturile unui operator privat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS