13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRaed Arafat: Sunt două zone în ţară - în judeţele Buzău şi Covasna - fără energie electrică

Raed Arafat: Sunt două zone în ţară – în judeţele Buzău şi Covasna – fără energie electrică

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat că mai există doar două zone în ţară, în judeţele Buzău şi Covasna, unde 643 de persoane nu au energie electrică, în urma ploilor abundente din ultimele zile, informează AGERPRES.
„În cursul zilei de ieri (sâmbătă – n.r.) şi astăzi (duminică – n.r.) am avut intervenţii în 16 judeţe şi în Bucureşti, intervenţii la case, la curţi, la Bucureşti au fost în jur de 30 de intervenţii după furtuna care a avut loc ieri. (…) În ce priveşte alimentarea cu energia electrică, avem două zone care sunt fără alimentare, una este în Buzău, unde avem 479 de persoane fără alimentare cu energie electrică, şi Covasna, unde avem 164 de persone fără alimentare, însă se lucrează în acest moment pentru remedierea situaţiei. Am mai avut o situaţie la Neamţ care a fost remediată de ieri”, a spus duminică Arafat, la videoconferinţa cu prefecţii din judeţele aflate sub avertizări meteorologice de ploi abundente, care a avut loc la sediul MAI.
El a adăugat că anumiţi pacienţi au fost transferaţi către spitale regionale mai apropiate, urmând să fie retransferaţi, dacă va fi cazul, către Bucureşti, pe cale aeriană, când vremea va permite acest lucru.

 

AGERPRES

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS