16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSoția actorului Hugh Grant, răpită la Paris

Soția actorului Hugh Grant, răpită la Paris

Actorul britanic Hugh Grant a povestit într-un interviu recent că, în timp ce îşi petrecea luna de miere la Paris, soţia sa, Anna Eberstein, a fost răpită de un şofer de taxi, scrie Mediafax, citând public.fr.

Actorul britanic Hugh Grant, care, recent, a devenit tată pentru a cincea oară, s-a căsătorit pentru prima dată, cu partenera sa de viaţă, producătoarea de televiziune suedeză Anna Eberstein, pe 25 mai.

În timp ce îşi petreceau luna de miere la Paris, cei doi au fost implicaţi într-un incident neplăcut.

Invitat în emisiunea de pe postul TV american NBC „Late Night”, a lui Seth Meyers, Grant a povestit că a avut o altercaţie „îngrozitoare” cu un şofer de taxi din Paris. „Am avut întotdeauna probleme cu şoferii de taxi din Paris, nu sunt de treabă, pentru a rezuma, dar acesta era afurisit. Eram în plină lună de miere!”, a spus actorul.

Hugh Grant a dorit să plătească cursa cu cardul bancar, dar dispozitivul din taxi nu funcţiona, motiv pentru care s-au îndreptat spre un bancomat, care nu funcţiona nici el.

„Şi atunci totul s-a precipitat. M-am panicat şi i-am spus soţiei «Ieşi din maşină». Şoferul de taxi a întrebat «Ce faceţi?». I-am răspuns «Aparatul dumneavoastră nu funcţionează, deci nu plătesc». Iar atunci mi-a răpit soţia. A plecat cu soţia mea în maşină”, a mai povestit actorul în vârstă de 57 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS