6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gata cu ploile!

Meteorologii au anunţat că ploile se domolesc, iar temperaturile vor crește astfel încât pe la mijlocul săptămânii viitoate, în unele zone ale țării, vor ajunge și la 30 de grade Celsius

Luni, vremea va fi în continuare răcoroasă. Temperaturile maxime se vor situa între 18…20 de grade în nordul și centrul țării și 27…28 de grade în sud. Cerul va fi variabil și doar cu totul izolat, mai ales la munte, trecător va mai ploua slab. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane. În Bucureşti, vremea se va menține răcoroasă, 11…13 grade dimineaţa şi 25…27 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Marti, vremea se va încălzi ușor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în nordul țării și 28…29 de grade în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul și nord-estul teritoriului, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. În Bucureşti, vremea se va încălzi și va deveni apropiată de normal din punct de vedere termic. Dimineaţa, 10…12 grade şi la amiază, 28…29 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Miercuri, începe să se încălzească. La mijlocul săptămânii ajungem din nou la 30 de grade. SE va junge la valori termice normale pentreu această perioadă a anului şi chiar începe să crească peste nivelul normal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS