16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Cercetaţi pentru conducere fără permis

Dolj: Cercetaţi pentru conducere fără permis

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Bucovăţ au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Vela, care conducea un autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că autoturismul respectiv îi fusese încredinţat, spre a fi condus, de către un alt bărbat din aceeaşi localitate. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea acestuia unei persoane despre care se ştie că nu deține permis de conducere.

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au depistat, în cursul zilei de ieri, un bărbat de 30 de ani, din municipiu, care se afla la volanul unui autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Azi noapte, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Craiova, în timp ce se aflau pe b-dul Oltenia, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din municipiu. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că, cel în cauză, are permisul reţinut din data de 2 iunie. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS