16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Șoferul care a provocat accidentul cu doi morți a fost reținut. Accidentul a fost transmis live pe Facebook

Olt: Șoferul care a provocat accidentul cu doi morți a fost reținut. Accidentul a fost transmis live pe Facebook

Masina avariata
Masina avariata
Bărbatul de 36 ani care a provocat accidentul mortal produs vineri-seara în localitatea Slătioara, județul Olt, a fost reținut. Accidentul produs de conducatorul BMW-ului cu volan pe dreapta a fost transmis live pe Facebook, chiar in timpul impactului cu un alt autoturism, Dacia Logan, cu numarul de inmatriculare DJ-08-ELW.
 
Șoferul, care conducea sub influența alcoolului, în timp ce circula pe DJ 677, pe raza localității Slătioara, județul Olt, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autoturism condus de un șofer de 48 ani, din Craiova, informeaza IPJ Olt. Bărbatul din Craiova a murit la scurt timp, echipajele sosite în ajutor declarând decesul după zeci de minute de resuscitare.
În urma impactului a fost grav rănită și o femeie de 34 ani, din localitatea Găneasa, care și aceasta a decedat la scurt timp. Femeia era soția pasagerului din stânga șoferului (mașina are volan pe partea dreaptă), acest pasager transmițând în direct pe Facebook ceea ce considera a fi o distracție. În înregistrarea de 4 minute și jumătate este surprins inclusiv momentul impactului teribil.
Șoferul vinovat, din Găneasa, a fost reținut vineri-seara, la prezentarea în arest acesta acuzând dureri în zona toracică și fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se află și în prezent, sub paza polițiștilor, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu. Surse neoficiale spun că șoferul, acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului,  ar fi suferit fracturi costale.
Filmuletul cu accidentul transmis live pe Facebook poate fi urmarit pe pagina https://www.facebook.com/catalinadriana.sindila. Momentul impactului este la minutul 1:29.
Alina Mitran

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS