8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru persoane au murit într-un accident produs pe A1

Patru persoane au murit într-un accident produs pe A1

Patru persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au fost rănite, în urma unui grav accident produs în acestă dimineață pe autostrada A1, între Deva şi Orăştie, transmite Mediafax. Din primele informații oferite de polițiștii din Hunedoara, responsabil pentru producerea accidentului este șoferul unui autoturism, un bărbat de 70 de ani, din Petroșani, care a circulat pe contrasens și a fost lovit de un alt autoturism și un microbuz.

”În jurul orei 06.45, un autoturism care circula pe contrasens pe A1, din direcţia Şoimuş – Simeria, a intrat în coliziune cu un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane aflate în autoturismul care a produs evenimentul rutier şi rănirea altor patru persoane”, a transmis IPJ Hunedoara. Ulterior, una din cele patru persoane rănite și-a pierdut viața în urma leziunilor suferite.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române, ”din cauza unei coliziuni în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară, circulaţia rutieră pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Deva – Sebeş este oprită total în zona localităţii Simeria (judeţul Hunedoara). Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul pe DN7”.

Update: Traficul a fost reluat în jurul orei 9.45.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS