10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateExplicațiile Poliției Rutiere: de ce a fost încătușat Ilie Năstase. Gâlceavă: A devenit agresiv, manifestând o atitudine neprincipială

Explicațiile Poliției Rutiere: de ce a fost încătușat Ilie Năstase. Gâlceavă: A devenit agresiv, manifestând o atitudine neprincipială

Polițiștii i-au pus cătușele lui Ilie Năstase deoarece acesta „a devenit agresiv, manifestând o atitudine neprincipială” când i s-a cerut să facă testul de alcoolemie, a declarat șeful Poliției Rutiere, Victor Gâlceavă, citat de HotNews.ro. El a precizat, totodată că fostul tenismen a oprit inițial la semnalul agenților de poliție, pentru ca ulterior să plece fără a avea acceptul acestora.

„Conducătorul auto a oprit inițial, după care în urma unor discuții sumare cu agentul de poliție s-a pus în mișcare fără acceptul acestuia. (…) Fiind oprit, i s-a cerut să se legitimeze și, întrucât emana vapori de alcool, i s-a cerut să se supună testului. A devenit agresiv, manifestând o atitudine neprincipială. Conform legii a fost necesară încătușarea acestuia. Întrucât a refuzat să se supună testării, a fost condus la IML unde în prezența colegilor noștri a dorit să se supună unei astfel de testări”, a declarat șeful Poliției Rutiere, Victor Gâlceavă.

El a precizat că lui Ilie Năstase i s-a întocmit dosar penal și pentru refuz de prelevare de probe.

Tenismanul Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii joi noapte, pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Ilie Năstase a fost oprit în jurul orei 4.45, pe Șoseaua Nordului, de polițiștii de la Rutieră. Acestuia i s-a cerut să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care a fost încătușat și dus la sediul IML pentru recoltare de mostre biologice.

Ulterior, el a fost oprit din nou de un echipaj de poliție pentru încălcarea regulilor de circulație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS