10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt semnalate accidente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau autostrăzile ţării şi de asemenea nici probleme semnificative de fluenţă a traficului pe aceste artere.

Începând de ieri, circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 67C Transalpina, între Rânca (judeţul Gorj) şi Obârșia Lotrului (judeţul Vâlcea), cu restricție de viteză de 30 km/oră şi de tonaj, pentru autoturismele mai mari de 3,5 tone, iar traficul autovehiculelor este permis doar in intervalul orar 08:00 – 20:00.

Astăzi, 17 mai, în intervalul orar 11:45 – 13:00, circulaţia rutieră va fi oprită total pe DN 15, la kilometrul 183, în zona Monumentului „Secu” din municipiul Topliţa, judeţul Harghita, pentru ceremonialul depunerii de coroane având în vedere manifestările dedicate Zilei Eroilor. De asemenea, tot astăzi, în intervalul orar, 13:45 -14:45, traficul rutier va fi restricţionat total în zona centrală a municipiului Topliţa, respectiv pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în vederea desfăşurării defilării.

Începând din data 14 mai, s-a închis circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN21A între Bărăganul (km 0, judeţul Brăila) și Țăndărei (km 21+126, judeţul Ialomiţa), în vederea executării lucrărilor de reciclare la rece a straturilor rutiere. Pentru relaţia Bărăganul – Țăndărei şi retur, traficul rutier se desfăşoară pe următoarea rută alternativă: DN21 (Bărăganu – Slobozia), km 89+680 – DN2A (Slobozia – Tăndărei), km 90+250.

În judeţul Teleorman, din cauza executării unor lucrări la trecerea la nivel cu CF 105 Videle – Giurgiu, traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ pe DN6 Alexandria – Bucureşti, la kilometrul 62+550 de metri, în localitatea Drăgăneşti-Vlaşca. Circulaţia va fi reluată pe parcursul zilei de astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS