16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBandiţii din Sineşti care au îngrozit România, încolţiţi de Poliţie

Bandiţii din Sineşti care au îngrozit România, încolţiţi de Poliţie

Cel puţin patru percheziţii domiciliare au loc joi dimineaţa în localitatea Moviliţa din judeţul Ialomiţa, în cazul jafurilor de la Sineşti, potrivit Realitatea TV. Descinderi, în această dimineață, la membrii bandei de hoți care acționa la Sinești, în județul Ialomița. În vizorul polițiștilor sunt patru persoane suspectate că ar fi furat din mașinile oprite într-o parcare din zonă. Unul dintre ei a ajuns și ieri în fața procurorului, dar a fost eliberat ulterior.
Potrivit poliţiştilor, suspecţii au sustras sume de bani şi carduri bancare, din maşini lăsate nesupravegheate, în zona oraşului Pantelimon, respectiv pădurea Pustnicu.

Cazul hoţilor care înţepau cauciucurile maşinilor pentru ca, ulterior, să-l tâlhărească pe şoferul care cobora să rezolve problema a fost mediatizat inclusiv la Realitatea TV, pe larg, în ultimele săptămâni.
Luni, IGPR a anunţat măsurile pe care le-a luat după ce a trimis un control la Poliţia Ialomiţa.

Din concluziile raportului, cele mai importate sunt următoare: înaintarea materialului către MAI cu privire la inspectorul-şef pentru cercetarea prealabilă a acestuia, dar şi a 8 poliţişti de la Poliţia Ialomiţa, printre care şi şefului de post Poliţie Sineşti.

Raportul mai spune că poliţiştii şi-au exercitat atribuţiunile cu superficialitate şi că n-au fost dispuse măsuri pentru combatarea faptelor. Raportul de control a evidenţiat o serie de deficienţe la Poliţia Ialomiţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS