17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDumitru Dragomir, audiat la DNA ca martor într-un dosar legat de fotbal: Toată lumea trebuie să se teamă

Dumitru Dragomir, audiat la DNA ca martor într-un dosar legat de fotbal: Toată lumea trebuie să se teamă

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost chemat, miercuri, la DNA, pentru a da declarații, în calitate de martor, într-un dosar legat de fotbal, precizând, după audiere, că toată lumea trebuie să se teamă, informează HotNews.ro.

„După cum vedeți sunt fără avocat. Am fost chemat ca martor într-un dosar despre care nu am voie să vorbesc. (…) Legat de fotbal, da! Concret, vă spun să fiți sănătoși că nu pot să vă spun”, a declarat Dumitru Dragomir, la ieșirea din Direcția Națională Anticorupție.

Întrebat cine ar trebui să se teamă după declarațiile pe care le-a dat în fața procurorilor, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus: „Toată lumea. Vii martor și poți să ieși inculpat sau vii inculpat și ieși condamnat”.

Acesta a mai precizat că dosarul are legătură cu „oameni noi și oameni vechi” din fotbal.

Chestionat de ce a petrecut aproximativ 4 ore în fața magistraților, Dragomir a spus: „Păi, eu mă las mai greu, scriu greu, sunt mai bătrân”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS