16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTot mai multe furturi din bagaje, în aeroport. Hoții sunt greu de găsit

Tot mai multe furturi din bagaje, în aeroport. Hoții sunt greu de găsit

Aveţi grijă ce puneţi în bagaje, mai ales că se apropie sezonul concediilor. Poliţiştii se confruntă cu numeroase plângeri de furturi din bagaje, pe aeroporturile din ţară, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

Sunt zeci de cazuri înregistrate de la începutul anului, ultimul fiind depistat pe un zbor către Italia. Problema este că, până acum, hoţii nu au fost prinşi, iar numărul infracţiunilor poate fi mult mai mare, pentru că nu toate victimele depun plângere.

Un tânăr spune că a rămas fără banii din portofel la finalul zborului de la Bucureşti la Pisa. Nu avea bagaj de cală, însă compania aeriană le-a cerut pasagerilor să pună bagajele de mână în cală, din lipsă de spaţiu.

Iuliu Sandu, pagubit a spus:La unul din bagaje am văzut că fermoarul este semideschis, nu cum l-am lăsat noi. Ne-am uitat înăuntru şi am văzut monede răspândite, iar portofelul soţiei desfăcut gol. Nu era o sumă mare, 20 – 30 de euro.”

Chiar dacă nu era o sumă mare, tânărul a decis să facă o plângere şi să alerteze compania aeriană şi poliţia care însă nu i-a răspuns la telefon. Aşa că păgubitul a încercat să ia legătura cu reprezentanţii firmei de transport bagaje.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS