16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt înregistrate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile din ţară şi nici probleme majore de fluenţă a traficului.
Până pe 4 mai, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A1 Sebeş – Sibiu, la kilometrii 281+905 metri şi 282+295 metri, din cauza lucrărilor de frezare şi asfaltare a părţii carosabile.
Reparaţiile se vor efectua inclusiv pe timpul nopţii, până în seara zilei de vineri, 04 mai 2018.
Din cauza lucrărilor efectuate la podul de peste Râul Vedea, la kilometrii 84+250 şi 86+300, circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN6, la ieşirea din Alexandria către Bucureşti, în judeţul Teleorman.
Traficul este fluidizat cu ajutorul semafoarelor electrice, restricţia fiind menţinută până la data de 25.05.2018.

În judeţul Buzău, circulaţia rutieră este oprită pe podul vechi, situat pe DN2, la intrarea în municipiul Buzău dinspre Râmnicu Sărat, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie. Traficul rutier se desfăşoară pe podul nou, prevăzut cu câte o bandă pe sens, circulaţia fiind dirijată prin semafoare.

În ceea ce priveşte traficul aerian, feroviar şi naval, nu sunt semnalate probleme deosebite, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS