27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirculaţia pe Tansfăgărăşan, oprită

Circulaţia pe Tansfăgărăşan, oprită

Din cauza căderilor de pietre pe carosabil, circulaţia este oprită pe Transfăgărăşan
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri ale DN7C Transfăgărăşan, din cauza căderilor de pietre pe carosabil şi pentru a permite acţiunea echipelor de intervenţie în scopul lichidării incendiului de vegetaţie produs la kilometrul 57, în comuna Arefu, judeţul Argeş.

În judeţul Buzău, circulaţia rutieră este oprită pe podul vechi, situat pe DN2, la ieşirea din municipiul Buzău către Râmnicu Sărat, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie. Traficul rutier se desfăşoară însă pe podul nou, prevăzut cu câte o bandă pe sens, circulaţia fiind dirijată prin semafoare.

De asemenea, în urma alunecărilor de teren din ultima perioadă, se menţin în continuare pe drumurile naţionale următoarele restricţii de circulaţie:
– DN10 Buzău – Braşov, judeţul Buzău – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;
– DN22 Smârdan – Măcin, judeţul Tulcea – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţie de viteză de 60 km/h;
– DN22E Garvăn – I.C. Brătianu, judeţul Tulcea – oprirea interzisă şi restricție de viteză de 10 km/h, între kilometrii 13+950 şi 14+276.

În ceea ce priveşte traficului aerian, feroviar şi naval, nu sunt probleme deosebite, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS