12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremii şi surprize la Radio Sud! Puteţi câştiga o minge cu autografele echipei Universitatea Craiova

Premii şi surprize la Radio Sud! Puteţi câştiga o minge cu autografele echipei Universitatea Craiova

Radio Sud se pregăteşte de sărbătoare! Săptămâna aceasta, când aniversează 21 de ani, le oferă ascultătorilor săi cadouri speciale. Vineri, pe 20 aprilie în studio va fi o mega-petrecere, cu distracţie, voie bună, invitaţi de marcă, sesiuni live şi multe surprize. Vor fi zeci de premii pe care echipa Radio Sud şi partenerii lor le vor oferi în direct, în cadrul emisiunilor de vineri şi pe care vă invităm să le descoperiţi atunci, pe loc. Dezvăluim, însă, de pe acum două dintre ele: două mingi de fotbal, semnate de jucătorii Universităţii Craiova!
Pentru a câştiga unul dintre aceste veritabile trofee, iubitorii Ştiinţei, dar nu numai ei, trebuie să se înscrie la concurs pe site-ul Radio Sud, completând formularul de contact şi lăsând un mesaj pentru echipa Radio Sud. În ediţiile speciale de vineri ale emisiunilor News&Coffee şi Siesta vor fi organizate două trageri la sorţi – câte una pentru fiecare minge -, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în direct.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS