11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident rutier în Teleorman. Un mort şi opt răniţi

Accident rutier în Teleorman. Un mort şi opt răniţi

O persoană a murit şi 9 persoane au fost rănite, în această dimineaţă, într-un accident petrecut în Teleorman, pe drumul dintre Bucureşti şi Alexandria, după ce un un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. Răniţii au fost  transportați la spital ( 3 la București – din care 1 cu elicopterul și 2 cu unitatea de terapie intensivă SMURD, iar 6 la spitalul din Alexandria – potrivit unei informări a Inspectoratului general pentru Situații de urgență. Alte 5 persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Accidentul a avut loc în localitatea Bujoreni, iar în microbuz se aflau 12 persoane. Şapte dintre ele sunt ajutate de echipe medicale la faţa locului, iar o persoană a fost dusă la spital, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

În micorbuz se aflau 12 persoane, motiv pentru care a fost activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Teleorman.
Au fost alertate si trimise spre locul accidentului o descarcerare, o autospeciala de stingere, 3 echipaje de prim ajutor SMURD, 5 echipaje medicale SAJ si 2 autospeciale pentru victime multiple.
Traficul este blocat în zonă, nu se circulă pe nici unul dintre sensuri. S-au creat cozi de autoturisme.

Subcomisarul Adrian Creangă, de la Centrul INFOTRAFIC, a declarat că accidentul a avut loc pe DN6, pe fondul unei depășiri neregulamentare, efectuate de șoferul autoturismului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS