11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrafic aglomerat pe drumul de la munte spre Bucureşti. Circulaţia pe DN1, DEVIATĂ pe DN1A / Valori ridicate de trafic şi pe alte drumuri. Poliţiştii acţionează cu aproape 300 de aparate radar

Trafic aglomerat pe drumul de la munte spre Bucureşti. Circulaţia pe DN1, DEVIATĂ pe DN1A / Valori ridicate de trafic şi pe alte drumuri. Poliţiştii acţionează cu aproape 300 de aparate radar

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere susţin că se înregistrează valori ridicate de trafic în zonele montane şi pe drumul dinspre munte către Bucureşti. Circulaţia rutieră pe DN1 a fost deviată pe DN1A. Poliţiştii vor acţiona cu aproximativ 300 de aparate radar, scrie Mediafax.

„Avem pe DN1 trafic aglomerat pe raza staţiunilor montane, Predeal Sinaia, s-a dispus măsura devierii traficului pe DN 1 A, de la Braşov pe Cheia – Ploieşti. Valori ridicate de trafic înregistrăm si pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, DN2, DN 65, DN7 – Ramnicu Vâlcea Piteşti, si DN 6”, a declarat Florentin Brăcea, directorul Direcţiei Rutiere a IGPR.

Pe drumurile naţionale vor acţiona peste 1400 de poliţişti rutieri cu aproximativ 300 de aparate radar. La ora 15.00 va fi ridicat şi un elicopter al IGPR pentru monitorizarea traficului.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere susţin că în ultimele patru zile s-au înregistrat 98 de accidente grave, în urma cărora 18 persoane au decedat, alte 12 fiind rănite. Aceştia precizează că evenimentele de acest gen sunt în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS