7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrinţul Charles de Wales a adresat un apel pentru a i se permite naturii „să se refacă“

Prinţul Charles de Wales a adresat un apel pentru a i se permite naturii „să se refacă“

Prinţul Charles de Wales a adresat, în timpul unei vizite în zona Marii Bariere de Corali din Australia, un apel oamenilor de afaceri pentru a face tot ce le stă în putinţă să ajute oceanul „să se vindece”, informează vineri Press Association, potrivit Agerpres.
Charles a făcut o excursie în larg într-o ambarcaţiune cu podea transparentă prin care a putut admira coralii şi vieţuitoarele marine şi a declarat că este imperativ ca naturii să i se dea ocazia să se „refacă”.
Prinţul de Wales a adăugat că ecosistemele unice, precum Marea Barieră de Corali, ar trebui să beneficieze de protecţie înainte de a fi prea târziu. „Este esenţială nu numai conservarea acestor ecosisteme extrem de importante, ci trebuie să i se permită naturii să se refacă”, a spus moştenitorul tronului Regatului Unit.
Prinţul, un fervent susţinător al protecţiei mediului, a participat cu această ocazie la o întâlnire cu reprezentanţi ai unor companii importante precum Qantas, Walt Disney, dar şi cu membrii ai Guvernului australian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS