16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Un tânăr a fost reținut în cazul crimei de la Strejești

Olt: Un tânăr a fost reținut în cazul crimei de la Strejești

Procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus, sâmbătă după-amiază, 31 martie 2018, reținerea unui suspect în cazul crimei de la Strejești.
Un tânăr în vârstă de 21 ani a fost reținut, stabilindu-se că acesta a petrecut, împreună cu victim, vineri-seara, într-un bar din localitate, la finalul programului plecând împreună spre casă. Pe drum între cei doi a izbucnit un conflict, iar tânărul de 21 ani l-a înjunghiat pe prietenul său de pahar în vârstă de 46 ani, lăsându-l într-o baltă de sânge. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit sâmbătă-dimineață, 31 martie 2018, în jurul orei 5,00, de un trecător, care a anunțat poliția.
„Am reținut o persoană. Este din aceeași localitate, se întâlniseră în seara respectivă, consumaseră împreună alcool, probabil pe fondul discuțiilor în contradictoriu, generate tot de consumul de alcool, i-a aplicat loviturile. (…) Are o atitudine oscilantă, inițial nu a recunoscut, apoi a recunoscut fragmentat“, a declarat procurorul Anca Anuța.
Tânărul are antecedente penle, fiind cercetat pentru furt și aflându-se chiar sub control judiciar în acel dosar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS