17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDacian Cioloș a depus vineri actele pentru noul partid, ”Mișcarea România Împreună”

Dacian Cioloș a depus vineri actele pentru noul partid, ”Mișcarea România Împreună”

Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat că vineri a depus actele pentru înregistrarea noului său partid politic, numit ”Mișcarea România Împreună”. Logo-ul partidului va fi ”RO+”, a anunțat Cioloș vineri, la un eveniment intern al platformei România 100, informază HotNews.ro.

”În decembrie anul trecut am anunțat că din platforma România 100 se va desprinde un partid politic. Vreau să va anunț că astăzi de dimineață a fost depusă la tribunal cererea de înregistrare a unui nou partid politic ieșit din platforma. Este vorba de partidul ”Mișcarea România Împreună”. Am decis deci să facem și acest pas, e primul pas acela de cerere a înregistrării. Astăzi facem anunțul demersului pe care l-am făcut și nu al lansării partidului, îl vom lansa când va există că atare,” a anunțat Cioloș vineri, la un eveniment intern al România 100 transmis live pe Facebook.

Logo-ul partidului va fi ”RO+”.

”În documentul (depus la tribunal- n.r.) veți vedea că, pe lângă Statut, în programul politic noi am dezvoltat mai degrabă într-un prima faza în jurul acestor valori – onestitate, competență, bun simt, transparență, creidnta că fiecare om e important, că un proiect de reconstrucție trebuie în jurul oameni și a valorilor lor. și că toate soluțiile trebue să aibă la baza aceste valori. veți găși în manifestul politic niște valori pe care vi le propunem, un mod de a vedea lucrurile și pe care apoi, cu ceea ce am acumulat deja în activitățile desfășurate deja obiectivul este că în luniloe următoare, până la momenutl lansării efective, să adăugăm la această fundație și soluțiile pe care le propunem pe teme mari. Membrii fondatori și-au asumat pur si simplu un rol administrativ, partidul este al tuturor celor care au investit în această platforma,” a mai spus Cioloș în prezentarea noului partid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS