12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Cel puţin 48 de morţi şi zeci de răniţi în incendiul dintr-un centru comercial din Siberia

(VIDEO) Cel puţin 48 de morţi şi zeci de răniţi în incendiul dintr-un centru comercial din Siberia

Cel puțin 48 de persoane au murit şi alte zeci au fost rănite în incendiul masiv care a cuprins centrul comercial Winter Cherry din oraşul Kemerovo, aflat în sud-vestul regiunii ruse Siberia, spun oficialii ruși, potrivit www.rferl.org. „Mai multe persoane au fost descoperite fără viaţă şi confirmăm că numărul acestora se ridică la 48”, a declarat în această dimineaţă viceministrul pentru Situații de Urgență din Rusia, Vladlen Aksyonov. Focul a izbucnit la etajul al patrulea al clădirii. În videoclipurile postate pe reţelele sociale se poate vedea cum iese fum de la geamuri iar pompierii evacuează zona. De asemenea, pot fi văzute persoane care se aruncă de la geam pentru a scăpa de flăcări.
Incendiul a început în partea clădirii care cuprinde şi un complex de agrement şi un cinematograf, crescând astfel riscul ca mai mulţi copii să se afle printre victime.
Zeci de oameni au fost evacuaţi în cadrul unei operaţiuni de salvare în care au fost implicate 15 echipaje de pompieri. Cauza incendiului este deocamdată necunoscută, dar autorităţile au lansat o investigaţie.

https://www.youtube.com/watch?v=a6tN0CY053A

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS