17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă societăți acuză că insolvența Tel Drum a fost regizată

Două societăți acuză că insolvența Tel Drum a fost regizată

Scandalul din jurul firmei TelDrum este unul care capătă amploare pe zi ce trece. Două societăți au contestat în instanță procedura de declarare a insolvenței de către TelDrum, solicitând schimbarea lichidatorului judiciar desemnat de Tribunalul Teleorman. Cele două firme acuză faptul că insolvența TelDrum ar fi fost regizată. Societățile Aversa Manufacturing București și Europrotect Security cer Curții de Apel București schimbarea lichidatorului judiciar desemnat de Tribunalul Teleorman să administreze firma Tel Drum în perioada în care se află în insolvență.
La solicitarea Tel Drum, instanța din Alexandria a decis să numească administrator judiciar firma Casa de Insolvență Transilvania (CITR) Filiala Ilfov SPRL.
Procurorii DNA au pus sechestru asigurător pe averea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Măsura a fost dispusă în dosarul Tel Drum, în care politicianul este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, de fraude europene şi abuz în serviciu, fapte care ar fi fost comise în perioada în care era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.
Procurorii au decis această măsură până la concurenţa sumei de 127.547.366 lei, aproximativ 28,2 de milioane de euro, prejudiciul reţinut de procurori în cazul liderului PSD. (sursa: realitatea.net)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS