22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRenault va prezenta în august un nou crossover bazat pe platforma Dacia

Renault va prezenta în august un nou crossover bazat pe platforma Dacia

Grupul auto francez Renault va prezenta la următorul salon auto de la Moscova un crossover compact, o nouă siluetă în gama Renault, care va permite grupului francez să îşi continue creşterea pe piaţa internaţională, transmite agentia Reutres, citată de economica.net.

Salonul auto de la Moscova se va desfăşura în perioada 29 august – 9 septembrie.

‘Vom prezent un C-Crossover care va fi produs şi comercializat în Rusia în 2019. Va fi o ofertă suplimentară, care va continua povestea SUV în Rusia’, a declarat directorul de vânzări de la Renault, Thierry Koskas, la Salonul auto de la Geneva.

Renault comercializează în prezent în Rusia SUV-urile Duster şi Kaptur, citadina Sandero şi berlina Logan, la care se adaugă automobilele din gama Lada (Granta, Vesta, Xray), ale căror vânzări sunt înscrise în prezent în bilanţul grupului francez.

Pe lângă Rusia, unde va fi bazat pe platforma Dacia, noul crossover va fi produs şi în China, dar pe baza unei alte platforme, precum şi în Brazilia şi Coreea de Sud. În schimb, o decizie cu privire la comercializarea noului model în Europa nu a fost luată încă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS