10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi morţi şi trei răniţi grav în urma prăbuşirii unui elicopter în apele East River, la New York

Doi morţi şi trei răniţi grav în urma prăbuşirii unui elicopter în apele East River, la New York

Doi oameni au murit şi alţi trei sunt în stare critică după prăbuşirea, aseară, a unui elicopter, în apele reci ale East River, din metropola americană New York, potrivit CNN. Victimele au rămas blocate în centurile de siguranță, potrivit poliției. Pilotul a reușit să se salveze singur din aparat şi a a fost transportat la spital pentru investigaţii, a declarat comisarul FDNY Daniel Nigro. „Una dintre cele mai dificile părți ale salvării a fost aceea că cinci dintre persoanele aflate în elicopter erau prinse în centurile de siguranţă,” a spus Nigro. „Oamenii trebuiau să fie tăiați”. Într-o înregistrare audio a unui apel de dimineață de la Aeroportul LaGuardia, pilotul poate fi auzit spunând că elicopterul are probleme cu motorul.
Elicopterul Liberty a fost închiriat pentru o fotografie privată, au spus autoritățile. Cauzele accidentului, produs în apropiere de insula Roosevelt, nu sunt cunoscute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS