14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn judecător și încă o persoană, răniți după o altercație în centrul Timișoarei

Un judecător și încă o persoană, răniți după o altercație în centrul Timișoarei

Un judecător de la Tribunalul Timiș a fost implicat într-o altercație între două grupuri, în zona Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Magistratul și încă o persoană din grupul rival au fost răniți, informează HotNews.ro. Polițiștii și procurorii fac o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Timiș, Ionuț Sârbu, a declarat pentru News.ro că incidentul a avut loc duminică dimineață, la ora 5.00.

„În jurul orei 5.00 dimineață a avut loc o altercație între două grupuri, în zona Catedralei din Timișoara, în care au fost implicate opt persoane. A fost întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru încăierare”, a declarat Ionuț Sârbu.
Potrivit polițiștilor, în altercație a fost implicat și un judecător de la Tribunalul Timiș, care a suferit răni în jurul gâtului. De asemenea, o altă persoană a suferit răni ușoare. Cei doi răniți au fost transportați la spital. Polițiștii, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, fac cercetări în acest caz.
Sursa: HotNews.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS