16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate99 de minori daţi dispăruţi, găsiţi în prima săptămâna din martie

99 de minori daţi dispăruţi, găsiţi în prima săptămâna din martie

Săptămâna aceasta, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 230 de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat, în perioada 2-8 martie, 148 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 99 de minori.

De asemenea, au fost depistate 82 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 63 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 7 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar 2 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate,

Un bărbat, de 21 de ani, din județul București, ce se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani și 11 luni de închisoare pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor, a fost depistat, la data de 2 martie a.c. și încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Un alt bărbat, de 50 de ani, din Oradea, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 2 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane, a fost depistat de polițiști, la data de 2 martie a.c. și încarcerat în Penitenciarul Oradea.

De asemenea, un bărbat de 27 de ani, din Harghita, ce se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 2 luni, pentru comiterea infracțiunii de viol, a fost depistat de polițiști, la data de 7 martie a.c. și încarcerat în Penitenciarul Miercurea Ciuc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS