11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAndreea Cosma, la Parchetul General

Andreea Cosma, la Parchetul General

Deputatul Andreea Cosma s-a prezentat vineri la Parchetul General pentru a depune mai multe documente în legătură cu plângerea penală pe care a făcut-o împotriva fostului procuror Mircea Negulescu, pe care îl acuză de sustragere şi distrugere de înscrisuri, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi abuz în serviciu.

Andreea Cosma a explicat că aceste acuzaţii se referă la ridicarea de către Mircea Negulescu a actelor de la cabinetul ei de notar.

„A luat vreo 20.000 de acte, dintre care 10.000 de acte autentice. Am cerut daune morale şi materiale, pentru că am adus şi certificatul medical prin care demonstrez că în timpul urmăririi penale am pierdut sarcina. Mi-a ridicat arhiva notarială, în condiţiile în care arhiva este proprietatea statului. A încălcat pur şi simplu legea notarilor publici”, a declarat Andreea Cosma.

Ea a precizat că va depune la Parchet mai multe documente.

„Am procesul verbal prin care mi s-a ridicat în mod abuziv şi ilegal arhiva de notar, ordonanţa de dispunere a controlului judiciar faţă de mine, prin care mi s-a interzis să părăsesc oraşul Ploieşti şi zona Ploieşti-Bucureşti, pentru că nu am avut voie să mă deplasez în afara acestei zone pe timp de 8 luni, certificatul medical în legătură cu pierderea sarcinii şi alte documente”, a spus Andreea Cosma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS