16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlte două decese cauzate de gripă. Numărul morţilor a ajuns la 62

Alte două decese cauzate de gripă. Numărul morţilor a ajuns la 62

Medicii au confirmat existenta virusului gripal la alte doua persoane care au murit in ultimele zile, fiind vorba despre dua femei, una din judetul Caras-Severin, alta din Salaj, relateaza News.ro. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 62, informează HotNews.ro.

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anuntat, marti, ca au fost confirmate doua noi decese provocate de gripa, numarul total al cazurilor ajungand la 62.

Este vorba despre o femeie de 64 de ani, din judetul Caras-Severin, confirmata cu virus gripal tip B, bolnava cronic, care a murit marti dimineata.

De asemenea, este vorba despre o femeie de 75 de ani din judetul Salaj, care a murit duminica si la care medicii au confirmat virus gripal tip B. Si aceasta pacienta avea boli cronice.

Niciuna dintre cele doua femei nu fusese vaccinata antigripal.

Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile arata ca, pana in 18 februarie, au fost vaccinate antigripal 951.895 de persoane din grupele la risc, cu vaccin distribuit de Ministerul Sanatatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS