6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu puternic într-un cartier din Caracal, trei case afectate

Incendiu puternic într-un cartier din Caracal, trei case afectate

Un puternic incendiu s-a înregistrat, sâmbătă, 17 februarie 2018, în municipiul caracal, județul Olt, trei locuințe fiind afectate.
Pompierii Gărzii Stoenești și Gărzii Caracal din cadrul, ISU Olt au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, încendiul fiind lichidat după aproximativ trei ore.
Incendiul a pornit de la un prelungitor, proprietarul locuinței respective, un bărbat de 65 ani, suferind un atac de panică în momentul în care a constatat ce dimensiuni a luat incendiul, echipajul medical transportându-l pe bărbat la Compartimentul de Primiri urgențe al spitalului din Caracal.
De la locuința bărbatuilui flăcările s-au propagat la alte două locuințe, afectând acoperișul unuia dintre vecini, pe o suprafață de 60 m.p., și fațada placată cu polistiren a celui de al doilea.
„Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ trei ore. au ars bunurile dintr-o cameră de locuit și acoperișul unei case pe aproximativ zece metri pătrați, aproximativ 60 de metri de acoperiș de la locuința aflată în imediata apropiere și izolația termică pe circa 10 metri pătrați de la a treia locuință. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit produs la un prelungitor electric“, a informat purtătorul ed cuvânt al ISU Olt, sublocotenent Alin Băsășteanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS