16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎnainte de a pleca la drum, verificaţi starea drumurilor

Înainte de a pleca la drum, verificaţi starea drumurilor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.
În judeţele afectate de Codul Galben de ninsori nu sunt probleme de circulaţie, a nins pe parcursul nopţii, dar s-a acţionat cu utilaje şi material antiderapant, în prezent nu există blocaje. De asemenea, atât pe Autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi A4 Ovidiu-Agigea, cât şi pe DN1 Valea Prahovei şi DN7 Valea Oltului, se circulă fără probleme, carosabilul este umed, curat, iar valorile de trafic sunt reduse.

Conducătorilor auto trebuie ca înainte de a pleca la drum să se intereseze de situaţia condiţiilor meteorologice pentru zonele unde urmează a se deplasa, să se asigure că parbrizul, geamurile laterale şi luneta le permit o vizibilitate foarte bună, să reducă viteza de deplasare în special în zonele montane, să sporească atenţia la volan şi să nu efectueze depăşiri riscante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS