8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe diete de slăbit țin vedetele

Ce diete de slăbit țin vedetele

Le vedem mereu în lumina reflectoarelor și le invidiem pentru trupurile mereu în formă chiar și după ce au născut. Secretele vedetelor la capitolul slăbit nu sunt chiar secrete. Rețeta e simplă: mâncare naturală, sănătoasă, și mult sport, scrie Jurnalul Național.

Beyonce, 13 kilograme în trei săptămâni

Beyonce a născut anul trecut gemeni iar în scurt timp de la naștere artista arăta senzațional. A scăpat rapid de kilogramele în plus cu ajutorul dietei și cu mult efort fizic. Beyonce a recunoscut că nu a fost niciodată slabă și că mereu a trebuit să muncească pentru a se menține în formă.

Beyonce a slăbit 13 kilograme în doar trei săptămâni de la naștere cu ajutorul unei diete aproape vegetariene. A renunțat la carbohidrați și la carnea roșie, mâncând doar pește sau piept de pui și foarte multe legume.

Dieta lui Beyonce este ușor de urmat, însă este important să nu te înfometezi și să ai grijă să oferi organismului destui nutrienți pentru a avea energie.

Cum adaptezi

La micul dejun poți opta pentru o omletă simplă doar din albușuri, un smoothie vegetal sau lapte degreasat. Prânzul și cina trebuie să conțină legume fierte și condimentate și, opțional, o carne slabă. Între mese trebuie să consumi foarte multe lichide. Din dieta artistei nu lipsesc nici limonadele care te ajută să arzi calorii.

LIMONADA LUI BEYONCE

– 250 ml apă plată

– 2 linguri zeamă de lămâie

– 1-2 lingurițe sirop de arțar

–  1/4 linguriță piper roșu

Jennifer Lopez, antrenamente pentru triatlon

Jennifer Lopez  s-a îngrășat aproape 25 de kilograme în timp ce a fost însărcinată cu gemenii. Cum a mâncat mereu sănătos, nu i-a fost greu să dea jos kilogramele în plus cu ajutorul unei diete care a conținut multe legume organice. La capitolul sport, în primele luni artista nu a făcut un efort semnificativ, ci doar plimbări lungi și exerciții simple. După cinci luni de la naștere, Jennifer Lopez s-a hotărât să participe la un triatlon și s-a antrenat intens cu ajutorul unui profesionist pentru a termina toate probele sportive. Făcând un efort intens la antrenamente, artista n-a renunțat complet la carbohidrați.

Cum adaptezi

Pentru micul dejun poți încerca un shake proteic. Dacă îl faci din banane cu lapte, atunci ai grijă la aportul de proteine. Pune o banană și lapte degresat și doar puțină pudră de proteine. Pentru un shake din fructe de pădure, poți pune două lingurițe de proteine. La prânz nu trebuie să lipsească salata consistentă de legume, o carne slabă și la alegere orez brun sau brânzeturi slabe. Seara poți opta pentru castron de cereale bio, fără zahăr, sau un quinoa. Bea multă apă iar între mese poți lua gustări precum mere sau nuci în cantități mici.

DIETA LUI J.Lo

Micul dejun

O cafea decofeinizată și un shake proteic

Prânz

O salată bogată în legume crude și gătite și proteine – orez brun, somon, carne curcan, carne de vită sau brânzeturi slabe

Cină

Asemănător cu prânzul sau un castron de cereale sau quinoa

Heidi Klum, pe podium după două luni de la naștere

La doar două luni după ce a născut, Heidi Klum a uimit pe toată lumea cu coprul ei pe podium la o defilare Victoria’s Secret. Top modelul arăta impecabil, dar a muncit intens pentru a reveni în lumina reflectoarelor. Antrenamentele ei erau între 90 de minute și două ore pe zi, iar dieta destul de strictă. Klum a renunțat la carbohidrați, alcool, lactate și anumite fructe. Dieta ei s-a bazat în special pe legume verzi, precum broccoli sau conopidă, somon, pui, ciuperci, albușul de ou, nuci și afine.

Cum adaptezi

La capitolul sport, nu trebuie să aplici modelul Heidi Klum, pentru că modelul și-a dorit să revină rapid la formele de dinainte de naștere, însă nu este nevoie să te forțezi la fel. Rezultatele vin în timp.

Cât despre dietă, încearcă dimineața o omletă din albușul de ou sau un smoothie. La prânz, poți opta pentru broccoli fiert și somon, iar la cină o salată simplă cu ton.

Nu te forța!

Vedetele au armate de bucătari, bone și antrenori personali, iar tu poate că duci o viață obișnuită și nu ai acces la astfel de servicii. De aceea, nu trebuie să te forțezi. Kilogramele în plus se dau jos în timp, cu muncă. Nu te înfometa și nu începe o dietă drastică imediat după ce ai născut. Ai nevoie de energie pentru a avea grijă de bebelușuș tău. Nu e bine să începi în forță. În prima săptămână taie treptat din mâncărurile interzise și fă exerciții ușorare (pilates, streching, yoga). După o săptămână sau două, după ce corpul tău începe să se obișnuiască și cu mișcarea, poți încerca antrenamente cardio sau poți ieși la jogging.

Pentru a avea rezultate, stabilește-ți obiective. Pași mici, în timp. Strecoară antrenamentul în rutina ta zilnică și nu-ți căuta scuze. Încearcă să faci antrenamentul dimineața sau la prânz, pentru că seara vei fi prea obosită și vei fi tentată să renunți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS