12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnchetă la Spitalul Penitenciar Rahova vizând fapte de violenţă împotriva deţinuţilor. Opt angajaţi au fost retinuţi (surse)

Anchetă la Spitalul Penitenciar Rahova vizând fapte de violenţă împotriva deţinuţilor. Opt angajaţi au fost retinuţi (surse)

Opt angajati ai Spitalului Penitenciar Rahova au fost retinuti, fiind suspectati de fapte de violenta impotriva detinutilor, afirma surse judiciare pentru News.ro. In aceasta ancheta ar fi vizat si directorul institutiei, iar marti au avut loc la spitalul penitenciar au avut loc mai multe perchezitii, informează HotNews.ro, citând news.ro.

Purtatorul de cuvant al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Cristina Enache, a confirmat, miercuri, pentru News.ro, ca in urma cu o zi au avut loc perchezitii la Spitalul Penitenciar Rahova si a spus ca reprezentantii ANP au acordat sprijin anchetatorilor, fara a oferi alte informatii.

Surse judiciare au declarat ca ancheta ar viza 24 de angajati ai Spitalului Penitenciar Rahova, intre care si directorul institutiei, care in urma perchezitiilor de marti au fost ridicati si dusi la audieri. Opt dintre persoanele audiate au fost retinute si urmeaza sa fie duse la Judecatoria Sector 5 cu propunere de arestare preventiva, fiind suspectate de fapte de violenta impotriva detinutilor.

Dosarul este instrumentat de Parchetul Judecatoriei sector 5.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS