17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIohannis: Sper să înceteze această ţopăială guvernamentală

Iohannis: Sper să înceteze această ţopăială guvernamentală

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, membrilor noului Cabinet, condus de Viorica Dăncilă, că speră că, odată cu al treilea Executiv propus de coaliţia PSD-ALDE, să înceteze „această ţopăială guvernamentală”, despre care spune că anul trecut a dus la degradarea climatului social şi la o stare de spirit care nu este benefică unei societăţi.

„La doar un an de la alegerile parlamentare am avut deja un al treilea Cabinet PSD-ALDE, după un dublu eşec cu guvernele anterioare. În mod sigur, nu aceasta este performanţa pe care o aşteptau românii. Sper că o dată cu învestirea celui de-al treilea Executiv propus de majoritatea parlamentară să înceteze şi această ţopăială guvernamentală, care a dus anul trecut la degradarea climatului social, la o stare de spirit care nu poate fi benefică dezvoltării unei societăţi”, a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni, după depunerea jurământului de învestitură de către membrii Cabinetului Dăncilă.

Potrivit Agerpres, el a subliniat că după alegerile parlamentare din 2016 nu există coerenţă la nivelul politicilor publice şi nici garanţia că valorile şi preocuparea faţă de cetăţean sunt cele care stau la baza actului de guvernare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS