13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŢigări în valoare de peste 34.000 lei ascunse într-un autoturism, descoperite în PTF Petea

Ţigări în valoare de peste 34.000 lei ascunse într-un autoturism, descoperite în PTF Petea

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea, au descoperit şi confiscat, peste 11.000 pachete cu ţigări de contrabandă, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera (IGPF).

„În data de 23 ianuarie, în jurul orei 23.00, s-au prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţenii români K.V. şi B.R., în vârstă de 37 respectiv 58 de ani, călătorind cu o autoutilitară marca Mercedes Benz, înmatriculată în România. Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanelor şi bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat între scaune şi compartimentul marfă, cantitatea de 11.500 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană”, se precizeaza in comunicatul IGPF.

Ţigările, în valoare de peste 34.000 lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, cei doi cetăţeni sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, la finalul cercetărilor urmând a fi luate măsurile legale ce se impun, au mai anuntat politistii din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS