16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSurse: PSD discuta luni doar programul de guvernare, nu şi propunerile de ministri

Surse: PSD discuta luni doar programul de guvernare, nu şi propunerile de ministri

Comitetul Executiv National al PSD care se reuneste de la ora 16.00 va discuta doar programul de guvernare pentru noul cabinet condus de Viorica Dancila, nu si numele propunerilor de ministri, au precizat surse din partid pentru HotNews.ro. De altfel, liderul PSD Tulcea a declarat luni, dupa ce a avut o intalnire cu Liviu Dragnea, ca discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii.

De asemenea, ar putea avea loc o evaluare a ministrilor din guvernul Mihai Tudose, asa cum declara Liviu Dragnea dupa sedinta precedenta.

„Fiecare ministru va fi analizat. Exista posibilitatea ca o parte dintre ei sa continue. Daca vom decide sa ii propunem doamnei Dancila ca un membru actual sa raman va fi dupa ce vom avea argumente serioase. Va fi dupa o discutie poate pentru unii dureroasa dar necesara. Cred ca sunt foarte putini colegi care nu au propria evaluare a fiecarui ministru” a spus Dragnea martea trecuta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS