17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDragnea: Vom merge la Cotroceni cu o delegaţie formată din trei social-democraţi şi doi membri ai ALDE

Dragnea: Vom merge la Cotroceni cu o delegaţie formată din trei social-democraţi şi doi membri ai ALDE

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că o delegaţie PSD-ALDE va participa la consultările care vor avea loc, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru, informează economica.net.
„Am discutat subiectul astăzi pentru că, da, am spus că nu vom mai merge niciodată la Cotroceni în actualul mandat, dar când am spus-o, nu m-am gândit că o să mai fie nevoie mergem la o nouă rundă de consultări”, a declarat Dragnea, marţi, la sediul PSD.
El a precizat că va face parte din delegaţie alături de secretarul general al PSD, Marian Neacşu, şi de încă un social-democrat, al cărui nume nu este încă stabilit, precum şi de doi reprezentanţi ai ALDE.
Procedura prin care Viorica Dăncilă a fost nominalizată pentru funcţia de premier a fost una nouă în Comitetul Executiv Naţional al PSD, a declarat marţi preşedintele partidului, Liviu Dragnea.
Potrivit acestuia, Dăncilă nu s-a dezis niciodată de programul de guvernare al PSD şi nici de iniţiativele de îmbunătăţire a Legilor Justiţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS