17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFost preot în sutană, mort de beat la volan. "Dumnezeu conduce mașina asta!"

Fost preot în sutană, mort de beat la volan. „Dumnezeu conduce mașina asta!”

Un barbat in sutana de preot, dintr-o comuna ieseana, ar fi condus vadit sub influenta bauturilor alcoolice, potrivit Realitatea.net. Preotul a fost filmat in timp ce dadea explicatii.

Preotul a negat că se afla la volan şi, întrebat cine a condus maşina, răspunsul lui a fost unul simplu: Dumnezeu! Deşi s-au amuzat copios de justificările date de bărbat, oamenii legii nu au avut de ales şi au deschis un dosar penal în acest caz.

Constantin Teleman, un fost preot din comuna ieşeană Costuleni, a testat la maximum răbdarea poliţiştilor. Deşi oamenii legi au vrut să îl tragă pe dreapta, acesta a ignorat semnalele şi a oprit după minute bune de urmărire.

Chiar dacă a fost răspopit, bărbatul purta încă sutana, ceea ce i-a indus în eroare pe poliţişti. Fostul preot s-a mutat pe bancheta din spate şi cu greu a recunoscut că el era cel care se afla la volan.

„Sunt în parcare, nu ai ce să îmi faci. Poţi să mă filmezi. Maşina este oprită! – Da, dar până aici cine a condus? – Dumnezeu, nu ţi-am zis? Unde doreaţi să ajungeţi cu maşina? – Unde vreau eu! În Parlament, să mă duc să îi distrug. Să fac ordine în România asta!”, a fost dialogul halucinant între preot și jurnaliști, titreaza Realitatea.net.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS