17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţistul acuzat de pedofilie, arestat pentru 30 de zile

Poliţistul acuzat de pedofilie, arestat pentru 30 de zile

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 au admis, marţi, propunerea de arestare preventivă formulată de procurori în cazul lui Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei, acuzat că a agresat doi copii într-un lift al unui bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei, informează Mediafax.
Eugen Stan, agent al Brigăzii de Poliţie Rutieră şi şoferul lui Emanuel Vornicu, a fost depistat ca fiind autorul unor fapte de agresiune sexuală asupra a doi minori. Surse judiciare au declarat că, la percheziţii, au fost găsite hainele pe care bărbatul suspectat de fapte de pedofilie le-a purtat în ziua în care în care a agresat sexual doi minori într-un lift. Acesta va fi testat psihiatric.
Bărbatul este acuzat de trei fapte de agresiune sexuală. Este vorba despre două fapte comise la începutul acestui an, când doi minori, fraţi, au fost agresaţi în liftul unui bloc din Drumul Taberei, scenele fiind suprinse de camerele de supraveghere.
O altă faptă este din 2012, când o fetiţă de 7 ani (la acel moment) a fost urmărită de bărbat în timp ce se întorcea de la şcoală şi agresată sexual. La acel moment au fost furnizate imagini cu agresorul, surprinse de camerele de supraveghere, însă acesta nu a fost identificat.
Testele ADN au confirmat că Stan este autorul agresiunii din 2012, au precizat sursele citate.
Potrivit avocatului lui Eugen Stan, acesta a recunoscut faptele. Surse judiciare au precizat că în ambele situaţii bărbatul a spus că nu a făcut nimic rău, doar şi-a arătat afecţiunea faţă de minori, întrucât iubeşte copiii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS