21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePână la 20% reducere pentru peste 500.000 de locuri la zborurile Ryanair. Facilităţi pentru bagaje

Până la 20% reducere pentru peste 500.000 de locuri la zborurile Ryanair. Facilităţi pentru bagaje

Ryanair a lansat, ieri, o vânzare promoțională masivă de ianuarie, cu până la 20% reducere pentru peste 500,000 de locuri, oferindu-le clienților oportunitatea de a-și rezerva o vacanță “last minute” la tarif redus. Această promoție incredibilă este disponibilă pentru călătoriile din perioada 9 – 31 ianuarie, iar locurile pot fi rezervate pe pagina web Ryanair.com începând din acest moment și până la mijlocul nopții, miercuri, 10 ianuarie.
Prin noua politică pentru bagaje, parte a programului “Always Getting Better”, Ryanair a introdus noi tarife reduse pentru bagajele înregistrate (și a crescut dimensiunile tolerate pentru acestea) pentru a încuraja mai mulți clienți să-și înregistreze bagajele, respectiv să reducă numărul clienților care se prezintă cu 2 bagaje la porțile de îmbarcare. Totul pentru că prea mulți clienți s-au folosit de serviciul îmbunătățit al Ryanair ce permite 2 bagaje gratuite la bord, iar cu grade de încărcare ridicate (95% în decembrie) nu există suficient spațiu pentru depozitare în cabină la un asemenea volum de bagaje de mână, fapt ce cauzează întârzieri de îmbarcare / zbor.
Pentru a încuraja mai mulți clienți să-și înregistreze unele bagaje, dar și pentru a reduce volumul bagajelor transportate la bord, Ryanair a introdus următoarele modificări la politica pentru bagaje, pentru toate zborurile, după cum urmează:
– Greutatea admisă pentru bagajele înregistrate a crescut de la 15kg la 20kg pentru toate bagajele
– Tarifele standard pentru bagaje au fost reduse de la 35€/£ la 25€/£ pentru acest bagaj de 20kg
– Doar Clienții cu Prioritate (incluzând Plus, Flexi Plus & Family Plus) vor putea să transporte 2 bagaje de mână în aeronavă* din 15 ianuarie 2018
– Toți ceilalți clienți (fără Prioritate) vor putea să-și transporte în cabină doar un bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) va fi trimis la cala de bagaje (gratuit) la poarta de îmbarcare. din 15 ianuarie 2018.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS