12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE - Încă un caz șocant la metrou. O femeie a vrut să împingă o călătoare pe șine vineri dimineaţă

UPDATE – Încă un caz șocant la metrou. O femeie a vrut să împingă o călătoare pe șine vineri dimineaţă

UPDATE: 12:40 O a doua femeie ar fi fost amenintata vineri dimineata, in statia Pipera, ca va fi impinsa pe sine. Nu este clar in acest moment daca suspecta retinuta este implicata in ambele incidente sau este vorba despre persoane diferite.

UPDATE 11:50:
  O suspecta a fost retinuta, politia urmand sa stabileasca daca este vorba despre persoana cautata, a declarat Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, la Realitatea Tv.

11:43 Încă un incident la metrou, vineri dimineață în București. O femeie ar fi amenințat că va împinge o călătoare pe șine, anunță Poliția Capitalei, care a făcut un apel către bucureșteni pentru identificarea agresoarei, informează realitatea.net.

”Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare. Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență.

În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist”, anunță Poliția Capitalei.

Incidentul s-a petrecut la staiția de metrou Unirii.

Cazul vine la doar câteva zile după crima petrecută la stația de metrou Dristor 1. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, miercuri, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a Magdalenei Şerban, femeia care a împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, la staţia Dristor 1, aceasta decedând în urma impactului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS