17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarş de comemorare a Regelui Mihai şi protest în Piaţa Victoriei, anunţate duminică în Bucureşti. Manifestaţii antiguvernamentale vor fi şi în alte oraşe

Marş de comemorare a Regelui Mihai şi protest în Piaţa Victoriei, anunţate duminică în Bucureşti. Manifestaţii antiguvernamentale vor fi şi în alte oraşe

Un mars de comemorare a Regelui Mihai I este anuntat pentru duminica, in Capitala, urmat de un protest fata de actuala guvernare in Piata Victoriei. Manifestatii antiguvernamentale sunt anuntate si in mai multe orase din tara, dar si in diaspora, la Londra, Milano si Paris, informeaza HotNews.ro.

Manifestantii din Bucuresti ar urma sa se adune in Piata Victoriei in jurul orei 18.00, cu drapele marcate cu doliu, apoi sa plece intr-un mars comemorativ pana la Piata Regelui, unde sa depuna coroane si sa aprinda candele.

Marsul de comemorare din Capitala va fi urmat de un protest fata de actuala guvernare, in Piata Victoriei.

Manifestatii antiguvernamentale sunt anuntate si la Alba Iulia (in fata prefecturii), Arad (la primarie), Bacau (in Piata Tricolorului), Baia Mare (in Piata Revolutiei), Bistrita (in fata prefecturii), Brasov (in fata prefecturii), Braila (la primarie), Constanta (in fata prefecturii), Craiova (in Piata Mihai Viteazu), Cluj (la Monumentul Memorandistilor), Galati (prefectura), Iasi (in Piata Unirii), Petrosani (la Casa de Cultura), Ploiesti, Oradea (in Parcul Titan), Ramnicu Valcea, Satu Mare (Palatul Justitiei), Suceava (prefectura), Targu Mures (prefectura) si Timisoara (in Piata Operei).

De asemenea, si romanii din diaspora si-au anuntat sustinerea pentru cei de la Bucuresti si din tara, organizand manifestatii asemanatoare si in Fribourg, Elvetia (Piata Georges-Python), Londra (in fata ambasadei romane), Milano (Consulat) si Paris (Place de la Republique).

Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor a fost adoptata miercuri pe articole intr-o sedinta maraton care a durat peste 12 ore, votul final fiind insa amanat pentru ca PSD – ALDE – UDMR nu au reusit sa stranga suficienti deputati pentru a adopta actul normativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS