13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum economisești bani cumpărând anvelope de la Ion Service

Cum economisești bani cumpărând anvelope de la Ion Service

Pe ultima sută de metri, înainte de prima zăpadă din anul acesta, e nevoie să faci achiziția de anvelope de iarnă noi pentru mașina ta. Niciodată această achiziție nu este binevenită pentru toți membrii familiei, de aceea probabil că vei cauta soluții mai puțin costisitoare.
Vestea bună este ca și noi suntem în asentimentul tău, știm ce înseamnă să cauți anvelope de iarnă ieftine, dar de calitate. Propunerea noastră pentru tine sunt anvelopele de iarnă Torque, marcă britanică, cu 5 ani garanție și CASCO pentru 1 anvelopă în caz de deteriorare iremediabilă, pentru 4 bucăți cumpărate.
• 175/65/R14, la prețul de 142 lei
• 185/65/R15, la prețul de 169 lei
• 195/65/R15, la prețul de 175 lei
• 215/65/R 16, la prețul de 249 lei
• 225/45/R 17, la prețul de 257 lei
Prețurile conțin tva.

La aceste prețuri primești CASCO și garanția de 5 ani. Grăbește-te să faci achiziții inteligente și să scapi de o grijă importantă. Avem prețuri competitive și pentru celelalte dimensiuni, chiar și pentru camioane, mașini agricole, dubițe, etc.

De asemenea, oferim depozitare pentru anvelopele din extrasezon contra sumei de 60 lei per 6 luni pentru toate cele 4 anvelope.
Schimbul de roți aferent achiziției de anvelope și echilibrarea, precum și reglarea direcției o puteți efectua în cadrul service-ului.

Cauciucurile de iarnă Torque reprezintă cea mai eficientă şi avantajoasă alternativă pentru iarna aceasta, atât din punct de vedere financiar, cât şi al calităţii produsului. Siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic este cea mai importantă, așa că optează pentru anvelopele Torque, produse la standarde înalte de exigență.

„Cauciucurile de iarnă ieftine nu trebuie să fie la mâna a doua ca să aibă un preţ bun, iar producătorii anvelopelor Torque au reușit să ne dovedească tuturor că o maşină se poate bucura de anvelope de calitate, la preţuri accesibile chiar şi în România“

Florin Ion, director general Ion Service, service partener Bosch Car Service România.

Detalii despre oferte obțineți la 0251.415.122 sau în Calea Severinului 56A

https://goo.gl/maps/iti8TWUF3fv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS