21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCurtea Supremă judecă contestaţia lui Dragnea privind sechestrul pe avere

Curtea Supremă judecă contestaţia lui Dragnea privind sechestrul pe avere

Curtea Supremă judecă astăzi contestaţia depusă, la sfârşitul săptămânii trecute, de Maria Vasii, avocata lui Liviu Dragnea, în dosarul Tel Drum în care preşedintelui PSD i -sa pus sechestru pe avere. Soluţia pe care o vor pronunţa judecătorii Curţii Supreme poate fi contestată la completul superior din cadrul aceleiaşi instanţe.

Avocata lui Liviu Dragnea a explicat ca nicio instituţie nu s-a constituit parte civilă în acest dosar şi în condițiile în care nu există o institutie sau o persoană care să ceară recuperarea vreunui prejudiciu, procurorul nu ar fi avut dreptul să ia măsuri asigurătorii.
Mai mult, ea a spus că sechestrul a fost pus „după ureche”, pentru că bunurile liderului PSD nu au fost evaluate.

DNA a anunţat că în dosarul Tel Drum, liderului PSD, Liviu Dragnea, i-a fost pus sechestru asigurător şi poprire pe toate bunurile, până la concurenţa sumei de peste 127,5 milioane de lei.

Ancheta a fost începută în urma unei sesizări a Oficiului European Antifraudă, care suspectează deturnarea de fonduri comunitare.
Alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, în trecut şef al Consiliului Judeţean Teleorman, vizaţi de anchetă sunt alţi 4 funcţionari din Teleorman şi acţionari ai Tel Drum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS