10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStela Popescu, înmormântată la cimitirul Cernica

Stela Popescu, înmormântată la cimitirul Cernica

Corpul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus vineri, la ora 11.00, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, unde prieteni, artişti şi admiratori şi-au luat rămas bun de la Stela Popescu, în cele două zile de pelerinaj. Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei rămâne la teatru până duminică dimineaţă, când va avea loc înmormântarea.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu va fi dus, duminică, la ora 10, de la Teatrul „Constantin Tănase” şi va fi depus, la ora 11, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica, urmând ca la ora 12.00 să aibă loc înmormântarea, potrivit Patriarhiei Române. „Duminică, 26 noiembrie 2017, la ora 10.00, sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatei actriţe Stela Popescu va pleca de la Teatrul „Constantin Tănase” şi va fi depus, la ora 11.00, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12.00”, transmite Biroul de Presă al Patriarhiei Române. Actriţa urma să fie dusă la Mănăstirea Cernica sâmbătă, dar planul a fost modificat, întrucât capela se află în renovare.

Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, în aplauzele a sute de oameni care au venit să-şi ia rămas bun de la actriţa care i-a înveselit o viaţă.

Colegi de scenă şi prieteni, au aşteptat-o cu ochii în lacrimi, printre ei şi Corina Chiriac care a plâns îndurerată de dispariţia artistei. Alexandru Arşinel şi-a găsit cu greu cuvintele: ”Fără Stela, sunt singur”.

Alături de Alexandru, partenerul său de scenă, Stela Popescu a contribuit la scrierea istoriei Teatrului de Revistă jucând în mii de spectacole. Cei doi au debutat pe această scenă în anul 1979 şi se pregăteau de sărbătorirea celei de-a 40-a aniversări a celui mai iubit cuplu de actori români de teatru şi film.

Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Ea a fost găsită fără suflare, în locuinţa sa, de către fiica sa adoptivă care a sunat la 112. La sosirea medicilor, aceasta era însă decedată. „Cred că era acolo de ieri. Fiica ei a găsit-o, Doina”, a declarat Alexandru Arşinel care a venit la domiciliul actriţei imediat după aflarea veştii. Potrivit medicilor legişti, Stela Popescu a murit din cauza unui accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS