6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţişti răniţi după ce un şofer a intrat în maşina lor, încercând să scape de control

Poliţişti răniţi după ce un şofer a intrat în maşina lor, încercând să scape de control

Doi poliţişti din judetul Argeş au fost răniţi, duminică, după ce au încercat să oprească, în trafic, un bărbat despre care deţineau informaţii că nu are permis de conducere. Omul nu a oprit, iar în timpul urmăririi a virat brusc lovind maşina Poliţiei pe care a proiectat-o în şanţ, anuntă Mediafax.

Incidentul s-a petrecut duminică, în comuna Vedea din judeţul Argeş, după ce oamenii legii au încercat să oprească, în trafic, un bărbat despre care deţine informaţia că nu are permis de conducere. „Primele informaţii sunt că poliţiştii din patrulă au observat un bărbat care conducea un autoturism şi despre care deţineau informaţii că nu are permis de conducere. Acesta nu a oprit la semnalul poliţiştilor. Poliţiştii au încercat să îl depăşească moment în care şoferul a virat brusc şi a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir.

Acesta a afirmat că maşina condusă de poliţişti a fost proiectată într-un şanţ, cei doi fiind uşor răniţi. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş a mai precizat că această cauză a fost preluată de un la procuror şi că este doar o “chestiune de timp” până când bărbatul care a provocat accidentul va fi prins.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS