8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIGPR: 152 de persoane supravegheate judiciar în ultima săptămână

IGPR: 152 de persoane supravegheate judiciar în ultima săptămână

În ultima săptămână, la nivel național, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 152 de persoane și au fost înregistrate 22 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse inițial, cu alte măsuri, se arată într-un comunicat emis astăzi de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit poliţiştilor, în perioada 10 – 17 noiembrie, la nivel național au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 152 de persoane: 41 pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și 111 persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Tot în această perioadă, la nivel național, au fost înregistrate 22 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse inițial, cu alte măsuri. Astfel, măsura controlului judiciar a fost înlocuită, în 9 cazuri, cu măsura arestării preventive, în 11 situații a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare, într-un caz, cu măsura condamnării cu suspendare, iar într-un alt caz, a fost înlocuită cu o măsură educativă, a mai anunţat IGPR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS