14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGrecia: Greva marinarilor din porturile Corfu și Igoumenitsa s-a prelungit

Grecia: Greva marinarilor din porturile Corfu și Igoumenitsa s-a prelungit

Marinarii din porturile Corfu și Igoumenitsa, Republica Elenă, au anunțat o nouă grevă, de 24 ore, începând cu ziua de vineri, 10 noiembrie.

Cetățenii români afectați de situația din atenționare pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106728875, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă: +306978996222.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet http://atena.mae.ro și www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” și „Google Play”), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS