3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 140 de companii și 5.000 de joburi, la târgul de carieră - Angajatori de TOP Virtual

Peste 140 de companii și 5.000 de joburi, la târgul de carieră – Angajatori de TOP Virtual

Peste 140 de companii vor oferi 5.000 de joburi la cea de-a 10 ediție a târgului de carieră – Angajatori de TOP Virtual, care se desfășoară timp de două săptămâni, în perioada 30 octombrie – 12 noiembrie 2017.

Cei interesați în căutarea unui job pot aplica pentru unul sau mai multe joburi din industrii precum IT, Servicii și BPO, FMCG, Inginerie, Financiar-Bancar, Telecom, Consultanță, Logistică și Transporturi, Auto, Retail și Turism, disponibile disponibile pe www.hipo.ro, se arată într-un comunicat al Catalyst Solutions, remis marți AGERPRES.

Evenimentul Angajatori de TOP Virtual se desfășoară pe www.hipo.ro. Platforma evenimentului este o metodă inovativă prin care angajatorii își prezintă pozițiile pe care le au deschise. Cele 5.000 de oportunități de carieră deschise de companii sunt în departamente precum contabilitate-finanțe, achiziții-logistică-aprovizionare, juridic, marketing, PR, IT, telecomunicații, controlul calității, design, inginerie, resurse umane și vânzări.

‘Toamna aceasta ne-am propus să sincronizăm numărul mare de joburi deschise de companii cu numărul mare de candidați și să oferim o super-promoție la promovarea oportunităților de carieră. Toate acestea într-un singur loc și pentru o perioadă determinată de timp, în cadrul a ceea ce am decis să numim Black Friday pentru joburi la Angajatori de TOP Virtual’, a spus Mihai Olaru, Project Manager Angajatori de TOP Virtual.

Aflat la cea de-a 10 a ediție, târgul de carieră online a înregistrat până în prezent peste 80.000 de vizite, evenimentul fiind accesat din orașe precum București, Ploiești, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Craiova, Constanța, Galați.

Cei care sunt în căutarea unui job pot accesa platforma evenimentului până în data de 12 noiembrie. Ulterior, vor putea vizita profilele companiilor, vizualiza joburile disponibile și cerințele solicitate de angajatori și pot aplica la joburi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS