9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSenat: Dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Finanțelor a început

Senat: Dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Finanțelor a început

Dezbaterea moțiunii simple „‘Finanțista’ ministrului Mișa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit”, inițiată de senatorii PNL, PMP și USR, a început luni în plenul Senatului, informează Agerpres. Moțiunea este semnată de 39 de senatori de la PNL, PMP și USR, care îi cer demisia ministrului de Finanțe, Ionuț Mișa.
„Cerem Guvernului Tudose: luarea de măsuri pentru readucerea cât mai rapidă a României în parametrii asumați de deficit bugetar, asigurarea stabilității și predictibilității fiscale, atât de necesare mediului de afaceri, adoptarea de măsuri pentru protejarea întreprinderilor și capitalului românesc, reducerea impozitelor pe forța de muncă, încurajarea investițiilor directe, reducerea cheltuielilor cu salarii și asistență socială, demararea unor proiecte importante de investiții publice finanțate din bugetul de stat și din bugetul comunitar și demisia ministrului Finanțelor”, precizează senatorii PNL, PMP și USR.
Textul moțiunii este prezentat în plen de senatorul PNL Romulus Bulacu. După dezbatere, moțiunea va fi supusă votului Senatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS